اپتیک optlab
توصیه های اورژانس تهران درباره كروناویروس؛

با دیدن لباس های ویژه اورژانسی ها تعجب نكنید

با دیدن لباس های ویژه اورژانسی ها تعجب نكنید به گزارش اپتیك اورژانس تهران در سفارش هایی درباره جلوگیری از كروناویروس، تمهیدات اورژانسی درباره این بیماری را تشریح و تصریح كرد كه در صورت احتیاج به اعزام آمبولانس در ارتباط با این بیماری، همكاران ما با لباس های ویژه بر بالین بیمار حاضر می شوند و اقدامات لازم را انجام می دهند.


به گزارش اپتیك به نقل از ایسنا، سعید مهرسروش – رئیس اداره آموزش اورژانس تهران در اینباره اظهار داشت: ۳۱ دسامبر ۲۰۱۹ مقارن با ۱۱ دی ۱۳۹۸ یك سری بیماران تنفسی و عفونت های تنفسی در شهر ووهان چین بعنوان ویروس كرونا ۲۰۱۹ شناسایی شدند.
دكتر سیدرضا معتمدی – معاون فنی و عملیاتی اورژانس تهران هم در همین زمینه اظهار داشت: شش گونه از این بیماری تا كنون كشف شده كه مورد هفتم مورد جهش یافته ای است كه هنوز دارو و واكسن خاصی برای این بیماری ساخته و شناخته نشده است. این بیماری از دوره كمون ونهفتگی برخوردار می باشد و در نتیجه بهترین اقدام مقابل آن این است كه پییشگیری نماییم.
مهرسروش هم اظهار داشت: در ۲۱ دیماه متاسفانه نخستین فرد مبتلا به این بیماری در چین فوت كرد و متعاقب آن موارد مثبت دیگری در آمریكا، كره جنوبی، ژاپن و تایلند صورت گرفت. در مجموع این ویروس، ویروس جدید كرونا نامگذاری شده و از راه حیوان به انسان منتقل می شود. البته روش های پیشگیری و درمان این بیماری هنوز كاملا مشخص نشده است.
معتمدی افزود: مبادی ورودی كشورمان از راه ماموران بهداشت مرزی كه از جانب وزارت بهداشت مستقر شده اند، مسافران را كنترل می كنند. حال امكان دارد مسافری كه وارد ایران می شود در دوره نهفتگی بیماری قرار داشته باشد و در نتیجه علایمی را نشان ندهد و وارد كشور شده و سپس علائم در او بروز پیدا كند. در نتیجه ما سفارش می نماییم كه اگر فردی گرفتار علایمی شبیه سرماخوردگی شامل تب، آبریزش بینی، عطسه یا سرفه شده حتما به پزشك رجوع كند.
وی افزود: پزشكان ما با عنایت به این كه علائم این بیماری خیلی شبیه به سرماخوردگی و آنفلوآنزا است امكان دارد مقداری دیر این بیماری را تشخیص دهند.
مهرسروش هم در اینباره اظهار داشت: برای پیشگیری و كنترل این ویروس مطمئنا شك ظن بالینی بالا كه باید داشته باشیم این است كه بر روی سفرهای خارجی تمركز نماییم و یا اینكه فرد با بیمار تب دار یا با كسی كه مشكلات عفونت های ریوی داشته، تماس داشته خیر. این موارد می تواند در تشخیص این بیماری مثمرثمر باشد.
مهرسروش خط اول جلوگیری از این بیماری را بهداشت دست معرفی كرد و اظهار داشت: بهتر است دست هایمان را با آب و صابون و به روش استاندارد شست وشو دهیم.
معتمدی هم در اینباره اظهار داشت: مردم همراه شان از پدهای الكلی كه در داروخانه ها موجود است، داشته باشند كه بهترین راه برای ضدعفونی كردن دست هاست و اگر آب و صابون در دسترس نبود، توسط همین پدهای الكلی دست هایشان را ضدعفونی كنند. همچنین اگر عطسه می كنند یا آبریزش بینی دارند حتما از دستمال كاغذی استفاده كنند یا حتی اگر دستمال كاغذی هم همراه شان نبود با گرفتن آرنج بر جلوی صورت كاری كنند كه ویروس پخش نشود.
مهرسروش هم اظهار داشت: مردم از تماس با افرادی كه گرفتار علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا هستند بپرهیزند. همینطور از دست دادن و روبوسی كردن اجتناب كنند و در عین حال اگر گوشت یا تخم مرغ مصرف می نماییم حتما آنها را به خوبی بپزیم. بهتر است با كسانی كه به علائم سرماخوردگی یا آنفلوآنزا مشكوك هستند حداقل فاصله یك متری را حفظ نماییم. همینطور از دستكش و ماسك در محل های عمومی استفاده نماییم.
معتمدی هم تصریح كرد: از لمس كردن حیوانات خودداری كنیم چونكه این ویروس از حیوان به انسان منتقل شده است و از انسان به انسان هم منتقل می شود.
مهرسروش هم اضافه كرد: اشیا و سطوحی را كه اغلب لمس می كنید بهتر است ضدعفونی كنید. برای ضدعفونی این سطوح بهتر است از وایتكس استفاده كنید و روش درست كردن آن هم این است كه باید وایتكس یك درصد را استفاده نماییم كه رقیق شده باشد یا از موادی استفاده نماییم كه پایه الكل دارند.
معتمدی هم با اشاره به اینكه در صورتیكه گرفتار علائم تب، گلو درد، سرفه و تنگی نفس شدید می توانید با رفتن به مراكز درمانی یا اگر نیاز داشتید با تماس با اورژانس ۱۱۵ با كارشناسان ۱۱۵ صحبت كنید و آنها را شما را راهنمایی می كنند، اضافه كرد: در صورت نیاز آمبولانس اعزام و همكاران ما كه با لباس های ویژه بر بالین بیمار حاضر می شوند، اقدامات لازم را انجام می دهند.
وی در اینباره توضیح داد: امكان دارد شما ابتدا با دیدن لباس هایی كه همكاران ما بر تن دارند مقداری جا بخورید، اما استاندارد اورژانس های تمام دنیا این است كه در بیماری هایی مشابه بیماری كروناویروس كه احتمال آلودگی و پخش آن وجود دارد، جهت آنكه خود ما سبب انتشار و پخش این بیماری نشویم، لباس های استانداردی را بپوشیم.
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی كند.
فایل آنرا از اینجا دانلود كنید: video/mp4

1398/11/13
08:21:55
5.0 / 5
4654
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , بهداشت , بیمار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک