ارتباط استفاده از شیرین کننده های مصنوعی با رژیم های غذایی ناسالم
به گزارش اپتیک، تحقیقات جدید نشان داده است اشخاصی که به شیرین کننده های مصنوعی در نوشیدنی ها و غذاها روی می آورند امکان دارد بسمت انواع دیگر غذاهای ناسالم که کیفیت رژیم غذایی کلی آنها را پایین می آورد، بروند.
به گزارش اپتیک به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، این مطالعه، رژیم غذایی تقریبا ۱۶۴۰۰۰ نفر با میانگین سنی ۵۳ سال را دنبال کرد که حدود چهار پنجم آنها زن بودند. همه در یک مطالعه درحال انجام انجمن سرطان آمریکا با هدف جلوگیری از سرطان ثبت نام کردند.
میزان مصرف شیرین کننده های مصنوعی توسط مردم- در بسته ها، نوشیدنی ها و ماست- همراه با انبوهی از مواد غذایی دیگر ردیابی شد. کیفیت رژیم غذایی کلی افراد با استفاده از امتیاز رژیم غذایی انجمن سرطان آمریکا ارزیابی شد.
این پژوهش نشان داد که با افزایش سطح شیرین کننده های مصنوعی، کیفیت کلی رژیم غذایی مردم کاسته می شود.
به عنوان مثال، این مطالعه نشان داد که افزایش مصرف شیرین کننده های مصنوعی با مصرف کمتر میوه ها و سبزیجات، اما غذاهای فرآوری شده بیشتر مرتبط می باشد.
اما چرا امکان دارد اینچنین باشد؟
نویسنده اصلی، «آلیسون سیلوتسکی»، استادیار علوم ورزشی و تغذیه در دانشگاه جورج واشنگتن، در اینباره می گوید: «اگرچه شیرین کننده ها برای جایگزینی شکر افزودنی استفاده می شوند، اما مطالعه ما نشان داده است که مصرف کنندگان مواد غذایی و نوشیدنی هایی با جایگزین های شکر درحال مصرف سایر غذاها و نوشیدنی هایی هستند که دارای مواد مغذی بالایی نیستند، مانند چربی های اشباع، سدیم و شکر افزوده شده.»
در واقع، در بالاترین سطح مصرف شیرین کننده مصنوعی- چهار وعده یا بیشتر در روز - احتمال داشتن یک رژیم غذایی باکیفیت پایین در افراد ۴۳ درصد بیشتر از اشخاصی بود که از جایگزین های شکر استفاده نمی کردند.
نتیجه نهایی: مصرف کنندگان شیرین کننده های غیر مغذی کیفیت رژیم غذایی کمتری داشتند.
منبع: optlab.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب