محققان انگلیسی توصیه می كنند؛
ارتباط رژیم غذایی سالم و ورزش دوران حاملگی با سلامت كودك
به گزارش اپتیك مطالعه جدید تایید می كند كه سبك زندگی زنان چاق در دوره حاملگی می تواند فواید طولانی مدتی برای سلامت قلب و عروق كودك داشته باشد.
به گزارش اپتیک به نقل از مهر، نتایج مطالعه محققان کالج کینگ لندن نشان داده است رژیم غذایی پیش از زایمان و تحرک فیزیکی در زنان آبستن چاق می تواند تاثیر مثبتی بر سلامت زنان و همینطور کودکان شأن تا سه سال پس از زایمان داشته باشد.
در این مطالعه، زنان حاملگی که از یک برنامه رژیم غذایی و ورزشی پیروی می کردند با گروه کنترل که زنان بدون هیچ گونه تغییر در رژیم غذایی شأن بودند مقایسه شدند.
معاینات پیگیری سه سال بعد از تولد نشان داد که کودکان متولد شده از زنان آبستن دارای برنامه غذایی و ورزشی ویژه نسبت به کودکان تحت مراقبت استاندارد دارای ضربان قلب در حالت استراحت کمتر bpm ۵- بودند. ضربان قلب بالا در هنگام استراحت در بزرگسالان با فشار خون بالا و اختلال عملکرد قلب و عروق مرتبط می باشد.
همچنین مادران گروه آزمایش در طول سه سال پس از تولد هم دارای رژیم غذایی سالم تری بودند.
دکتر «کاترین دالریمپل»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «این تحقیق نشان داده است که مداخله در سبک زندگی زنان آبستن با تمرکز بر بهبود رژیم غذایی و افزایش فعالیت بدنی می تواند منجر به بهبود عملکرد قلب و عروق در کودک در سه سالگی و بهبود مداوم در رژیم غذایی مادران تا سه سال بعد شود.»
وی در ادامه می افزاید: «این یافته ها بسیار هیجان انگیز هستند چونکه نشان می دهند حاملگی فرصتی برای ارتقا سلامت و تغییرات مثبت در سبک زندگی است که برای مادر و فرزندش مفید است.»
محققان تاکید می کنند چاقی در دوره حاملگی مشکلی بسیار اساسی است و می تواند ریسک عوارض حاملگی را افزایش دهد و همینطور بر سلامت طولانی مدت کودک هم تاثیر گذارد.
محققان قصد دارند این کودکان را مجدداً در سن ۸-۱۰ سالگی معاینه کنند تا ببینند آیا این بهبود عملکرد قلب و عروق در طول دوران کودکی حفظ می شود یا خیر.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب