اسلامیان عنوان كرد؛
دانش آموزان را با غذاهای سالم آشنا کنید
به گزارش اپتیک، متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، اظهار داشت: به خردسالان خود پیش از ورود به مدرسه درباره ی انتخاب های غذایی سالم و مناسب آموزش دهید.
به گزارش اپتیک به نقل از مهر، غزاله اسلامیان، با اشاره به این که با شروع سال تحصیلی جدید، تغذیه دانش آموزان یکی از با اهمیت ترین نگرانی های والدین است اظهار داشت: این که خردسالان در منزل و مدرسه از چه الگوی غذایی پیروی کنند اهمیت بسیار زیادی دارد. وی با اشاره به این که بطور کلی پیروی از سبک زندگی سالم به بهبود روند یادگیری، رشد و تقویت سیستم ایمنی کودک کمک می نماید، اضافه کرد: تنظیم ساعت خواب و بیداری به تنظیم هورمون رشد کمک بسیار زیادی می کند ضمن اینکه خواب منظم و عمیق خستگی روزانه دانش آموزان را نیز از بین خواهد برد. اسلامیان، بهترین و مناسب ترین ساعت خواب دانش آموزان را بین ساعت ۱۰ تا ۴ بامداد عنوان نمود. متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه با اشاره به اینکه وعده صبحانه یکی از با اهمیت ترین وعده هایی غذایی است اظهار داشت: کودک با دریافت درست این وعده غذایی، انرژی کافی برای ادامه روز، یادگیری و تمرکز را به دست می آورد. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: اختصاص زمان کافی و مناسب و بدون استرس برای صرف صبحانه اهمیت زیادی دارد، ضمن اینکه همکاری والدین می تواند در ایجاد میل دانش آموز برای دریافت مناسب این وعده مهم غذایی اثر داشته باشد. اسلامیان سفارش کرد: اگر والدین یا کودک بهر دلیلی نمی توانند وعده صبحانه را در زمان مقرر و در منزل در اختیار کودک قرار دهند، بهتر است صبحانه ای سالم برای مصرف در مدرسه به همراه داشته باشد. توجه به دریافت میان وعده های سالم در مدرسه از دیگر مواردی بود که این متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه به آن اشاره نمود و اضافه کرد: باتوجه به این که قدرت یادگیری و الگو برداری در مدرسه بسیار زیاد است و خردسالان تحت تأثیر دوستان و محیط هستند، الگوهای غذایی همسالان می تواند در میان دانش آموزان بسیار پررنگ باشد. اسلامیان اظهار داشت: همراه کردن خردسالان برای خرید می تواند راه حل مناسبی برای آشنایی فرزندمان برای انتخاب و آموزش مواد غذایی باشد. آموزش آشنایی دانش آموزان با برچسب مواد غدایی با هدف انتخاب درست و خریدی سالم یکی دیگر از مواردی بود که این عضو هیئت علمی دانشگاه به آن اشاره نمود و اضافه کرد: کودک خودرا با تاریخ تولید و انقضا و اطلاعات تغذیه ای مواد غذایی آشنا کنید چونکه این مسئله کمک می نماید تا دانش آموز با آگاهی بیشتری از بوفه مدرسه ماده غذایی سالم انتخاب نماید. عضو هیأت علمی دانشگاه خطاب به والدین اشاره کرد: اگر دانش آموز آگاهی و اطلاعات کافی درباره ی مواد غذایی داشته باشد، از بین مواد غذایی می تواند بهترین انتخاب ها را داشته باشد. اسلامیان سفارش کرد: بهتر است میان وعده های سالم غذایی را والدین و بزرگترها در اختیار خردسالان قرار دهند، مغز دانه ها مثل بادام، گردو و یا فندق می تواند گزینه مناسبی باشد. وی با اشاره به این که شیر به عنوان منبع غذایی غنی پروتئین و کلسیم نیز گزینه مناسبی به عنوان میان وعده است، افزود: برای کودکانی که تحمل لاکتوز را ندارند سفارش می شود از شیرهای بدون لاکتوز استفاده گردد. متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه با اشاره به اینکه خیلی از خردسالان به غذاهای صنعتی مثل شکلات، ویفر، کیک و بیسکویت علاقه دارند اشاره کرد: این منابع غذایی حاوی قند ساده هستند و بهتر است خردسالان کمتر از این مواد غذایی بهره گیرند نباید این غذاهای ناسالم تبدیل به الگوی غذایی خردسالان شود و هیچ گاه این مواد غذایی جایگزین وعده غذایی اصلی نشود. وی اشاره کرد: نان و پنیر و خرما، نان و پنیر و گردو و انواع املت ها و یا تخم مرغ می تواند گزینه های مناسبی برای مصرف باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب