یافته محققان اتریشی؛
رژیم غذایی گیاهی خطر دیابت را تا ۲۴ درصد کاهش می دهد
اپتیک: یک مطالعه جدید نشان میدهد که رژیم غذایی سالم گیاهی می تواند خطر مبتلاشدن به دیابت نوع 2 را تا 24 درصد کم کند.
به گزارش اپتیک به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، بگفته پژوهشگران، خوردن میوه های تازه، سبزیجات و غلات کامل حتی در افرادی که استعداد ژنتیکی دیابت یا عوامل خطرزا مانند چاقی، سن بالا یا کمبود فعالیت بدنی دارند، این اثر محافظتی را دارد.
بر اساس این گزارش، پژوهشگران بهبودهای سلامتی خاصی را از یک رژیم غذایی گیاهی شناسایی نمودند که از فرد در مقابل چاقی محافظت می کند.
به گفته پژوهشگران، این موارد شامل بهبود در فراوری قند خون و همین طور عملکرد بهتر کبد و کلیه است.
به گفته پژوهشگران، این بدان معناست که اثرات محافظتی یک رژیم غذایی گیاهی بسیار فراتر از کاهش وزن و کاهش چربی است.
«تیلمن کوهن»، محقق ارشد و پروفسور تغذیه بهداشت عمومی در دانشگاه پزشکی وین اتریش، اظهار داشت: «مطالعه ما نخستین مطالعه ای است که نشانگرهای زیستی فرآیندهای متابولیک مرکزی و عملکرد اندام را به عنوان واسطه اثرات سلامتی رژیم غذایی گیاهی شناسایی می کند.»
محققان خاطرنشان کردند رژیم های که هنوز مملو از شیرینی، غلات تصفیه شده و نوشیدنی های شیرین هستند با افزایش ریسک مبتلاشدن به دیابت نوع ۲ مرتبط هستند.
برای این مطالعه، کوهن و همکارانش داده های بیش از ۱۱۳۰۰۰ شرکت کننده را در یک مطالعه مشاهده ای بریتانیایی در مقیاس بزرگ، که طی ۱۲ سال جمع آوری شده بود، بررسی کردند.
آنها دریافتند که مقادیر طبیعی کلسترول، قند خون، التهاب و انسولین با خطر کم دیابت مرتبط می باشد.
آنها همین طور دریافتند که عملکرد خوب کبد و کلیه در پیش گیری از دیابت مهم می باشد.
کوهن در بیانیه خبری دانشگاه اظهار داشت: «تحقیقات ما حالا نشان داده است که یک رژیم غذایی گیاهی سالم می تواند عملکرد کبد و کلیه را بهبود بخشد و در نتیجه خطر مبتلاشدن به دیابت را کم کند.»
منبع: optlab.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب