سس کچاپ خانگی بخورید
به گزارش اپتیک گوجه فرنگی رنگ قرمز تیره خویش را از رنگدانه ای به نام ˮلیکوپنˮ می گیرد و این آنتی اکسیدان قوی به پیشگیری از صدمه و التهاب که منجر به بیماری های قلبی می شود، کمک می نماید.
به گزارش اپتیک به نقل از ایسنا، به این خاطر متخصصان تغذیه سفارش می کنند که افزودن گوجه فرنگی به برنامه غذایی روزانه مثلاً در سالاد و ساندویچ های خانگی می تواند اثرات مثبتی بر کاهش فشار خون داشته باشد.
آنها در عین حال تاکید می کنند که علیرغم این خواص مهم، اما ترکیب غالب در سس گوجه فرنگی آماده و صنعتی (کچاپ)، گوجه فرنگی نیست بلکه قند فرآوری شده مانند شربت ذرت یا حتی شربت ذرت با فروکتوز بالاست.
شربت ذرت نوعی شربت خوراکی است که از نشاسته ذرت تهیه می شود و پژوهشگران باور دارند که افزایش مصرف این ماده سبب شیوع دیابت نوع دوم، سندرم متابولیک و بیماری کبد چرب در انسان می شود.
بنابراین یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی آماده امکان دارد به اندازه یک عدد بیسکوئیت شکلاتی حاوی قند باشد.
به گزارش پایگاه اینترنتی "آمیتا هلث"، اگر احتیاج به استفاده از سس گوجه فرنگی دارید، مطمئن شوید که شربت ذرت با فروکتوز بالا نداشته باشد و یکی از طریق های اطمینان از این امر آن است که خودتان آنرا با مواد غذایی سالم و مطمئن درست کنید.
منبع: optlab.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب