ادعای جدید محققان؛
گوشت قرمز می تواند عامل اصلی سرطان روده بزرگ در جوانان باشد
اپتیک: یک مطالعه جدید ادعا می کند که سرنخ هایی وجود دارد که نشان میدهد گوشت قرمز و فرآوری شده می تواند موجب افزایش ریسک مبتلاشدن به سرطان روده بزرگ در جوانان شود.
به گزارش اپتیک به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، پژوهشگران اخیراً گزارش دادند که بیماران جوان تر دچار سرطان روده به طور معمول سطوح بالاتری از متابولیت های به وجود آمده توسط هضم اسید آمینه ای به نام آرژنین دارند.
آنها همین طور دارای سطوح بالاتر متابولیت در رابطه با چرخه اوره هستند - فرآیندی که طی آن آمونیاک تولید شده توسط هضم پروتئین از خون فیلتر شده و دفع می شود.
به گفته پژوهشگران، مصرف بیش از اندازه طولانی مدت گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده می تواند این سطوح متابولیت بالا را در افراد جوان دچار سرطان روده بزرگ توضیح دهد.
محقق ارشد «نصیر سانگوان»، مدیر مرکز تحلیل و بررسی میکروبی کلینیک کلیولند، اظهار داشت: «داده های ما به وضوح نشان میدهد که محرک اصلی رژیم غذایی است.»
برای این مطالعه، پژوهشگران آزمایش خون انجام شده روی ۲۰ بیمار دچار سرطان روده بزرگ ۵۰ ساله یا کمتر را با بیماران ۶۰ ساله و بالاتر مقایسه کردند.
تجزیه و تحلیل نشان داد که تفاوت در رژیم غذایی عامل خیلی از تفاوت های مشاهده شده بین بیماران جوان و مسن تر سرطان روده بزرگ است.
این در حقیقت خبر خوبی است، برای اینکه پژوهشگران فکر می کردند که ممکنست برای کاهش خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ، به تغییر میکروبیوم روده در مقیاس بزرگ نیاز باشد. میکروبیوم شامل هزاران میکروب مختلف است که در روده زندگی می کنند، که بیشتر آنها در طول عمر مفید هستند.
به گفته پژوهشگران، بررسی خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ با انجام آزمایش خون بدنبال متابولیت ها نسبت به انجام یک توالی ژنتیکی از نمونه مدفوع جهت بررسی سطح باکتری های روده می تواند آسان تر باشد.
گام بعدی در این مطالعه، تأیید یافته های آن در گروه بزرگ تری از بیماران دچار سرطان روده بزرگ خواهد بود. بعد از آن، پژوهشگران می توانند آزمایش نمایند که آیا رژیم غذایی یا داروها می توانند این سطوح متابولیت را کاهش دهند یا خیر.
منبع: optlab.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب