اپتیک optlab
همزمان با گرم شدن هوا تاكید شد؛

۱۸ سفارش مهم برای جلوگیری از مبتلا شدن به وبا

۱۸ سفارش مهم برای جلوگیری از مبتلا شدن به وبا به گزارش اپتیک همزمان با گرم شدن هوا، بیماری هایی همچون وبا هم افزایش می یابد که یکی از علل آن، استفاده از آب های آلوده و ناسالم می باشد.


به گزارش اپتیک به نقل از مهر، روزهای گرم سال شروع شده و عطش افراد به تناسب شدت گرما، افزایش می یابد. از همین رو، میزان استفاده از آب برای پیشگیری از خشک شدن بدن، افزایش می یابد. شاید همین نکته سبب شود تا برخی افراد بدون توجه به نکات بهداشتی، از آب های دم دستی استفاده کنند که احتمال غیر بهداشتی و ناسالم بدون آنها وجود دارد. وبا یک بیماری واگیردار عفونی است که فقط در انسان ایجاد می شود. این بیماری شامل دو نوع کلاسیک و التور است که التور قدرت همه گیری بیشتری دارد. در واقع وبا یک بیماری اسهالی است که توسط نوعی باکتری به نام «ویبریوکلرا» ایجاد می شود و از راه آب یا غذای آلوده منتقل می گردد. ۱۸ سفارش مهم برای جلوگیری از ابتلاء به وبا
۱- همیشه از آب لوله کشی تصفیه شده استفاده کنید و اگر از سلامت آب اطمینان ندارید و ناچار به استفاده از آب چاه، تانکرهای غیر کلر زده، چشمه ها و قنات ها هستید ابتدا آب را نیم ساعت جوشانده و بعد از سرد شدن مصرف کنید و یا کلرزنی کنید.
۲- از یخ های قالبی و کارخانه ای غیر بهداشتی استفاده نکنید چونکه در آب مصرفی، مراحل تولید و عرضه آن احتمال آلودگی به میکروب وبا و یا سایر میکروب ها وجود دارد.
۳- هنگام سفر، آب و غذای سالم و مطمئن همراه داشته باشید و از نوشیدنی ها و غذاهای با بسته بندی مطمئن و بهداشتی استفاده کنید و در رودخانه ها یا آب های مشکوک به هیچ عنوان شنا نکنید.
۴- از ‌نوشیدن آب های مشکوک در پارک ها، باغ ها و فضای سبز و از مصرف آب شرب که در منبع های آب کنار خیابان که دارای لیوان مشترک هستند، جدا خودداری کنید.
۵- از مصرف مواد غذایی آماده، آب میوه و آب هویج، آب زرشک، معجون، فالوده، بستنی های غیرپاستوریزه و غیر کارخانه ای، بلال، ساندویچ، سالاد و دیگر مواد خوراکی و نوشیدنی هایی که توسط فروشندگان دوره گرد عرضه می شود جدا خودداری کنید.
۶- سبزی ها و صیفی ها را حتما قبل از مصرف سالم سازی کنید و بعد از شست و شو و ضدعفونی با محلول های استاندارد آبکشی کرده، مصرف کنید.
۷- هنگام خرید، مواد غذایی و اقلامی نظیر نان که قابل شست و شو و پختن مجدد نیستند را در کنار میوه و سبزی ها شسته نشده و گوشت خام قرار ندهید.
۸- تا جای ممکن از غذاهای طبخ شده در منزل استفاده کنید.
۹- از قرار دادن سبزی و میوه های شسته نشده و ضدعفونی نشده در یخچال جدا خودداری کنید.
۱۰- پیش از غذا خوردن و دست زدن به مواد غذایی، دست های خویش را با آب و صابون بشویید.
۱۱- پیش از غذا یا شیر دادن به کودک حتما دست ها را با آب و صابون بشویید.
۱۲- دست ها را پس از اجابت مزاج (رفتن به سرویس بهداشتی)، شستن و تمیز کردن کودک و پس از دست زدن به مواد غذایی خام نظیر سبزیجات، گوشت، ماهی و مرغ با آب و صابون بشویید.
۱۳- ضمن رعایت بهداشت فردی از شنا کردن در استخرها، رودخانه ها، نهرها و یا جوی های آلوده خودداری کنید.
۱۴- از خود درمانی بپرهیزید و توجه داشته باشید که تجویز آنتی بیوتیک مناسب باید توسط پزشک صورت بگیرد.
۱۵- بیماری تا چند روز پس از بهبودی هم امکان دارد قابل انتقال به دیگران باشد، پس رعایت موارد بهداشتی توسط بیمار و اطرافیان وی تا چند روز بعد از بهبود ضروری می باشد.
۱۶- مهم ترین مشکل اساسی در بیماری وبا از دست دادن شدید مایعات و الکترولیت های بدن است، ازاین رو قبل از رساندن بیمار به پزشک، خوراندن مایعات فراوان و محلول ORSبه بیمار الزامی است.
۱۷- با مشاهده هر مورد ابتلاء به اسهال هرچه سریع تر به مراکز بهداشتی و درمانی رجوع کنید.
۱۸- در صورتیکه فرد مبتلا به وبا بموقع به پزشک رجوع کند درمان قطعی این بیماری امکان پذیر است.
خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید


منبع:

1401/04/11
21:44:25
5.0 / 5
339
تگهای خبر: آنتی بیوتیك , استاندارد , باكتری , بهداشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک