اپتیک optlab
در نشست خبری عنوان شد؛

وضعیت سوختگی در ایران اسفناك است یا هزینه سالانه ۳۶۰۰میلیاردی

وضعیت سوختگی در ایران اسفناك است یا هزینه سالانه ۳۶۰۰میلیاردی اپتیك: رئیس مركز تحقیقات سوختگی با عنوان این مطلب كه وضعیت سوختگی در ایران اسفناك است، اظهار داشت: سوختگی سالانه ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برای كشور هزینه دارد.



به گزارش اپتیك به نقل از مهر، دكتر محمدجواد فاطمی روز یكشنبه در نشست خبری به تشریح وضعیت سوختگی در كشور پرداخت و اضافه كرد: میزان سوختگی در ایران ۸ برابر متوسط جهانی است و با كشورهای مشابه خودمان وضعیت بدتری به لحاظ سوختگی داریم.
وی با بیان اینكه سالانه در حدود ۳۰ هزار نفر در كشور دچار سوختگی های شدید منجر به بستری می شوند، تصریح كرد: از این تعداد ۳ هزار نفر فوت می كنند.
به گفته رئیس هیات مدیره انجمن ققنوس (جمعیت حمایت از بیماران سوخته) به طور متوسط هر بیمار سوخته در مرحله حاد ۲۰ میلیون تومان هزینه دارد، به طوری كه هزینه این بیماران ۶۰۰ میلیارد تومان می گردد.
فاطمی با عنوان این مطلب كه هزینه درمان سوختگی در بلند مدت ۵ برابر هزینه حاد است، اضافه كرد: این هزینه ها بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان است كه در مجموع سوختگی هر سال ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برای كشور هزینه دارد.
وی در عین حال به هزینه های پنهان سوختگی كه شامل از دست رفتن روزهای كار، از دست دادن شغل و گرفتاری های خانوادگی است، اشاره كرد و اظهار داشت: متاسفانه وضعیت سوختگی در ایران بسیار اسفناك است.
فاطمی در عین حال بر این مطلب تصریح كرد كه سوختگی قابل پیشگیری است و متاسفانه از نظر فرهنگی و آموزش قوانین دچار مشكلات جدی در این زمینه هستیم.
به گفته فاطمی، سوختگی سیزدهمین عامل بار بیماری ها و شانزدهمین علت معلولیت مادام العمر افراد است.
رئیس مركز تحقیقات پیشگیری از سوختگی بر ضرورت داشتن روز ملی پیشگیری از سوختگی در كشور تصریح كرد و اظهار داشت: متاسفانه ما چنین روزی را در تقویم كشور نداریم و كسی به فكر حل مشكل سوختگی نیست.
فاطمی ادامه داد: ما بیمارستان سوختگی استاندارد نداریم و تخت های سوختگی نیزاستاندارد نیستند.
وی با بیان این مطلب كه میزان مرگ و میر در بیماران دچار سوختگی بسیار بالاتراز متوسط جهانی است، اضافه كرد: در روند درمان بیماران سوختگی هم بین ۳۰ تا ۴۰ سال از دنیا عقب هستیم.
فاطمی اضافه كرد: پیشگیری از سوختگی نیاز به تغییر رفتار مردم دارد و ئداشتن یك روز ملی می تواند به این امر كمك نماید.
وی اظهار داشت: از همین رو می خواهیم روز اول دی ماه هر سال كه شروع فصل زمستان است و اغلب سوختگی ها در این فصل اتفاق می افتد را بعنوان روز ملی پیشگیری از سوختگی تعیین كنیم.
در ادامه، مهندس محمدمهدی راسخ مدیرعامل انجمن ققنوس هم به مبحث آموزش و فرهنگ سازی برای پیشگیری از سوختگی اشاره كرد و اظهار داشت: بخش زیادی از سوختگی ها در منازل، مدارس و ساختمان های عمومی رخ می دهد، از همین رو استفاده از تجهیزات گرمایشی استاندارد و همینطور وسایل پخت و پز استاندارد می تواند تا حدود زیادی به جلوگیری از وقوع سوختگی كمك نماید.
وی خواهان گنجاندن آموزش های پیشگیری از سوختگی در كتاب های درسی شد و اضافه كرد: آتش سوزی ها در محیط شغلی بین ۱۰ تا ۴۵ درصد سوختگی ها در دنیا را شامل می گردد. همینطور سوختگی با جریان برق بدترین نوع سوختگی است كه منجر به قطع عضو و مرگ می گردد.
راسخ به نتایج یك بررسی از وضعیت بیماران دچار سوختگی در بیمارستان مطهری اشاره كرد و اظهار داشت: تحقیقاتی كه در سال های ۸۹ تا ۹۱ بر روی ۵۱۵ بیمار دچار سوختگی در محیط كار انجام شده است، نشان داده است ۴۰۹ نفر آنها كارگر بوده اند. همینطور علت سوختگی ۲۱۲ نفر از این افراد عامل برق بوده است و ۴۱ نفر از این تعداد فوت شده اند.

1396/09/20
01:32:09
5.0 / 5
4665
تگهای خبر: بیمار , بیمارستان , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک