اپتیک optlab

تغییر سرم درمانی اسب به انسان در دست بررسی قرار گرفت

تغییر سرم درمانی اسب به انسان در دست بررسی قرار گرفت اپتیك: كرج- موسسه تحقیقات واكسن و سرم سازی رازی و سازمان انتقال خون كشور روز پنجشنبه در نشستی مشترك طرح تغییر تولید سرم های درمانی اسب به انسان را مورد بررسی قرار دادند.


به گزارش اپتیك به نقل از ایرنا از روابط عمومی موسسه رازی، رئیس موسسه تحقیقاتی واكسن و سرم سازی رازی
در نشست مشترك با مدیرعامل سازمان انتقال خون كشور اظهار داشت: با عنایت به اینكه موسسه رازی تجربه تولید فرآورده های ضد مارگزیدگی، عقرب زدگی و سایر فرآورده ها را دارد، می تواند در اجرای طرح های جدید درمانی گام های موثر بر دارد.
دكترعلی اسحاقی اضافه كرد: تغییر فرآیندهای تولید سرم ضدمار گزیدگی و ضد عقرب زدگی موسسه رازی از اسب به انسان در دستور كار قرار دارد.
اسحاقی با اشاره به اینكه بر طبق این پیشنهاد برای تولید سرم های ضد دیفتری و ضد كزاز از انسان به جای اسب استفاده شود، اظهار داشت: تابحال در دنیا برای تولید مقادیر كم از این روش استفاده شده و امكان اجرای این پیشنهاد در موسسه رازی هم با همكاری سازمان انتقال خون وجود دارد.
رئیس موسسه رازی افزود: بانك پلاسمای زیادی در سازمان انتقال خون وجود دارد و این در شرایطی است كه خیلی از پلاسماها از بین می رود.
وی ادامه داد: به شكل نظریه با استخراج آنتی بادی ها از این پلاسماها و استحصال آن می توان نسبت به درمان بیماری هایی نظیر كزاز و دیفتری اقدام نمود، اما اینكه در عمل هم بتوان دست به چنین كاری زد، نیازمند مطالعه و تحقیق در این رابطه هستیم.
**موسسه رازی تجربه ارزشمندی در تولید سرم های خاص دارد
دكتر علی اكبر پورفتح الله مدیرعامل سازمان انتقال خون كشور هم اظهار داشت: سازمان انتقال خون تجارب ارزشمندی در زمینه تولید داروهای مشتق از پلاسما دارد لیكن حدود 60 درصد این داروها به روش پالایش قراردادی با استفاده از ظرفیت پالایشگرهای خارجی تامین می گردد.
وی با اشاره به اینكه موسسه رازی سابقه بسیار خوبی در تولید ایمونوگلوبین های اختصاصی و سرم های ضد مار و عقرب دارد، اظهار داشت: این محصولات در دنیا دارای ارزش بالایی بوده و حدود 70 درصد قیمت سرم های ضد اختصاصی مربوط به ماده اولیه آن است.
پورفتح الله اضافه كرد: تلاش می گردد تا زمینه تولید سرم های ضد مار و ضد عقرب گزیدگی با همكاری موسسه رازی از اسب به انسان تغییر یابد.
مدیرعامل سازمان انتقال خون كشور با اشاره به تجربه این سازمان در زمینه تولید پلاسمای اختصاصی ضد هاری و اینكه این فرآیند را می توان برای تولید سایر سرم های خاص گسترش داد، اظهار داشت: با عنایت به سابقه طولانی موسسه رازی در تولید سرم های درمانی ضد مارگزیدگی و عقرب زدگی، پیشنهاد دادیم در قالب طرح تحقیقاتی مشترك با این موسسه، ابتدا با استفاده از امكان سنجی، فرآیند تغییر از بستر اسب به بستر انسانی را بررسی نماییم و در صورت مثبت بودن نتیجه، وارد مراحل بعدی شویم.
موسسه تحقیقات واكسن و سرم سازی با بیشتر از 90 سال قدمت در منطقه حصارك كرج فعالیت می كند.
6156/ 6155


1397/07/26
16:43:52
5.0 / 5
4634
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولید , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک