اپتیک optlab
مدیركل آزمایشگاه های سازمان غذا و دارو عنوان كرد؛

تخلف برخی نانوایی های سنتی، استفاده از بلانكیت در نان

تخلف برخی نانوایی های سنتی، استفاده از بلانكیت در نان اپتیك: مدیركل آزمایشگاه های مرجع كنترل سازمان غذا و دارو اظهار داشت: اخیرا بعضی از نانوایی های سنتی برای سفید كردن نان از بلانكیت مصرفی در صنعت قند برای سفید كردن نان استفاده می نمایند.



به گزارش اپتیك به نقل از مهر، بهرام دارایی، اظهار نمود: ۷۰ هزار نانوایی در سراسر كشور فعال می باشند كه به صورت سنتی نان تولید می كنند و این مورد در بعضی از آنها مشاهده و گزارش شده است.
وی با اشاره به نظارت بر روش های تولید نان از لحاظ بهداشتی، اضافه كرد: برخی اوقات، در برخی از نانوایی ها به علت نبود مخمرها و یا هزینه بالای آن، به روش های غیرمعمولی مانند اضافه كردن نمك و جوش شیرین متوسل می شوند.
مدیركل آزمایشگاه های مرجع كنترل سازمان غذا و دارو از تخلف جدید در بعضی نانوایی های سنتی اطلاع داد و اظهار داشت: اخیرا در بعضی نانوایی ها، در پخت نان از سفیدكننده ای به نام بلانكیت كه برای سفید كردن قند در كارخانه های تولید قند مصرف می شود، استفاده می گردد كه افزودن آن در آرد و خمیر مجاز نمی باشد.
وی تصریح كرد: با كمك ناظران سطح عرضه معاونت بهداشت وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، نظارت های لازم در این زمینه اعمال و به صنف آرد و غلات هم اخطار داده شده است كه در این زمینه مراقبت كنند.
به گفته دارایی، این مسئله در نان های صنعتی مطرح نیست و روش های آنها برای تولید انواع نان مشخص و قابل قبول است، سفارش می گردد مردم درمورد مواد غذایی كه به نام سنتی عرضه می گردد دقت بیشتری داشته باشند.

1397/07/03
14:09:35
5.0 / 5
4524
تگهای خبر: آزمایش , آزمایشگاه , بهداشت , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک