اپتیک optlab
رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی:

دستگاه تشخیص اختلالات ژنتیكی جنین در گمرك بلاتكلیف است

دستگاه تشخیص اختلالات ژنتیكی جنین در گمرك بلاتكلیف است اپتیك: تبریز- رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی اظهار داشت: دستگاه بررسی ژنتیكی سلامت جنین، موسوم به «ان جی اس»، كه توسط این سازمان خریداری شده است اكنون گرفتار پیچ و خم نوسانات ارزی و در گمرك بلاتكلیف مانده است.


به گزارش اپتیك به نقل از ایرنا، جعفر محسنی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اضافه كرد: برای خرید این دستگاه 15 میلیارد ریال هزینه شده و امیدواریم با ترخیص آن از گمرك تا 2 ماه آینده این دستگاه راه اندازی شود.
وی با اشاره به خدمات عرضه شده در مركز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی افزود: میزان ناباروری در كشورمان نسبت به میانگین جهانی بالاتر است و حدود 22 درصد زوج ها مشكل ناباروری دارند.
محسنی تصریح كرد: دلیل اینكه برخی افراد نابارور با روش های كمك درمانی «آی یو آی»، «آی وی اف» و «آی سی اس تی» جواب نمی گیرند، ناهنجاری های ژنتیكی جنین است.
وی اظهار داشت: باتوجه به نبود امكانات در استان، برخی برای اطمینان از سلامت جنین به تهران و یا سایر استان ها رجوع می كردند كه برای رفع این مشكل جهاد دانشگاهی استان مبادرت به خرید دستگاه NGS«ان جی اس» كرده است.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی اضافه كرد: با كمك این دستگاه سلامت ژنتیكی جنین بررسی می گردد و درصد شكست در روش های كمك باروری كاسته می شود.
وی با بیان این كه ماهانه یكهزار و 500 نفر به مركز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی رجوع می كنند، اظهار داشت: بخش عمده ای از این افراد با دریافت خدمات ساده مشكل شان برطرف می گردد و حدود 10 درصد رجوع كنندگان با روش های اساسی فرآیند درمان را ادامه می دهند.
محسنی با اشاره به دریافت مجوز كلینیك طب پیشگیری و ارتقای سلامت توسط جهاد دانشگاهی تصریح كرد: هدف اصلی از احداث این كلینیك انجام بررسی های اولیه جهت پیشگیری از بیماری ها است.
وی همینطور با اشاره به فعالیت های جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی در زمینه انرژی های نو، افزود: با عنایت به اینكه كشور ما از نظر انرژی خورشیدی وضعیت خوبی دارد برای برق رسانی به مناطق دورافتاده و چادرهای عشایر این مركز مبادرت به طراحی و ساخت نیروگاه خورشیدی كرده است.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی با اشاره به اینكه تولید پنج هزار مگاوات برق با استفاده از انرژی خورشید از تعهدات كشورمان در معاهده های بین ا لمللی است، اظهار داشت: با تلاش همكاران، جهاد دانشگاهی توانایی راه اندازی نیروگاه های مگاواتی را دارد و سال قبل در اهواز نیروگاه 100 كیلوواتی افتتاح نمود، ضمن اینكه ما هم نیروگاه هایی با اندازه های مختلف در آذربایجان شرقی راه ‎اندازی كردیم.
وی با اشاره به تلاش جهاددانشگاهی جهت راه اندازی كارخانه تولید سلول های خورشیدی در تبریز، اظهار داشت: برای این كارخانه 17 استاندارد بین المللی مطرح شده و این مورد را به واسطه سرمایه گذاری خارجی پیش می بریم تا سلول های خورشیدی را در تبریز تولید نماییم.
محسنی با تاكید بر اینكه 600 مگاوات برق با استفاده از انرژی خورشیدی در كشور تولید می گردد كه این رقم باید به پنج هزار مگاوات برسد، افزود: آذربایجان شرقی قطب تولید انرژی خورشیدی بوده و با عنایت به این كه توسعه این انرژی هزینه بر بوده و به سرمایه گذاری بالا نیاز دارد، برای توسعه ی آن باید ارز دولتی اختصاص پیدا كند و یا این كه قیمت خرید افزایش یابد.
6120/518


1397/05/17
10:50:22
5.0 / 5
4457
تگهای خبر: تولید , خدمات , درمان , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک